Karina ChristiansenPersonlig Træner og behandler

  Karina er uddannet fysiurgisk massør og sportshandler samt personlig træner og tilbyder personlig træning med fokus på vægttab, større muskelmasse, kondition eller generel sundhed. Derudover er han fysiurgisk massør, så har du nogle skavanker eller skader, kan hun også hjælpe dig her.

  Karina er derudover uddannet personlig træner ved Fitness Education og tilbyder også restitutionsfremmende og afspændende behandlinger. Hun ser på det enkelte menneske, hvorfor hun fokuserer på både den fysiske og psykiske del af personlig træning, så du får et forløb, der passer 110% til den, du er.
  Ønsker du at booke et forløb ved Karina eller vil du bare gerne høre mere om personlig træning, kan du kontakte os på kontakt@fitness-studiet.dk – så finder vi en løsning, der passer dig  👍🏼

  Se Karinas priser her.

  Resultater

  personlig træning randers mikkel_collage

  Mikkel kom til Karina med dårlig skuldermobilitet efter operation i 2015 og manglede motivation til at klø på med træningen. Hovedmålet var at tabe sig og ligeledes kunne Mikkel godt tænke sig at komme smerterne i skulderen til livs.

  Mikkel har gennemført 10 ugers træning med Karina og her er resultaterne:

  • Vægt: 93,7kg til 84,9kg (-8,8kg)
  • Minus 31,5 cm på kroppen fordelt over 6-punkts-måling
  • Squat: 50kg til 90kg i alle sæt
  • Dødløft: 40kg til 87,5 kg i alle sæt
  • Bænkpres: 40 kg til 60 kg i sæt – smertefrit

  I starten havde Mikkel smerter i skulderen ved de 40 kg, vi behandlede ham og rettede teknikken til. Wupti. Smerterne var væk.
  Det var på kun 10 uger, uden sultekur inklusiv én uges ferie sydpå med alkohol, fest og nul træning. Fordi det kan man nemlig godt.

  Mikkel har været i centret cirka to gange ugentligt og nogle få uger tre gange på en uge. Det passede bedst i Mikkels liv. Han har tabt sig, blevet skadesfri/smertefri, blevet gladere, meget stærkere og generelt oplevet større velvære.