Bootcamps – Fitness Studiet

Så når du dine mål

Har ferien været lidt hård ved figuren? Har du svært ved at finde motivationen til at komme igang igen? Eller kunne du bare godt tænke dig et kærligt spark bagi, så du når dine mål? Fitness Studiets bootcamps hjælper dig tilbage på sporet og godt igang med et sundt, stærkt og ikke mindst sjovt træningsforløb.

På vores bootcamps træner du på lukkede hold med op til 20 deltagere. Du bliver en del af et fællesskab, hvor I motiverer og støtter hinanden, så I når jeres individuelle mål, men som en del af et hold.

Din træningserfaring, køn og alder spiller ingen rolle for deltagelse – alle kan være med. Det er ligeledes heller ikke et krav at være medlem af Fitness Studiet for deltagelse.

TILMELDING

Den næste bootcamp starter den 11. oktober klokken 18 2016 og varer 8 uger. Der er et loft på 20 deltagere og sidste tilmelding er den 7. oktober.

Tilmelding til en af Fitness Studiets bootcamps sker ved henvendelse i receptionen eller ved at sende en e-mail til kontakt@fitness-studiet.dk. Er du interesseret i en specifik bootcamp for din egen private gruppe med minimum 10 deltagere, kan du også forespørge på dette.

PRIS

Det koster 1.995 kroner per deltager. Der betales forud for bootcampens start for at reservere plads på holdet.

ALLE BOOTCAMPS INDEHOLDER:

  • 4-8 ugers intensiv træning
  • Personlig opstartskonsultation med træneren
  • 2 træningspas om ugen
  • Kostplan eller -vejledning
  • Træningsprogram
  • InBody-scanning, billeder samt centimetermål ved start og slut

Vores forskelige bootcamps afholdes flere gange i løbet af året, så forhør dig i receptionen eller på telefon 87100210, hvornår næste bootcamp starter.

Vi glæder os til at skabe flotte resultater sammen med jer!

Herunder kan du læse mere om de bootcamps, Fitness Studiet tilbyder:

Fat loss bootcamp

Et hårdt og intensivt træningsforløb med fokus på styrketræning og core-muskulaturen, hvor tekniske løft, eksplosivitet, balance og kropsforståelse vil være essensen af træningen. Bootcampen er for dig, der gerne vil træne hårdt for at opnå et større eller mindre fedttab på kort tid.

Firma bootcamp

Trænger du og dine kollegaer til et frisk pust der fremmer sundhed, energi og velvære på arbejdspladsen samtidig med at det sociale bånd styrkes? Så er Firma Bootcampen lige noget for jer. Her arbejdes der hårdt og intensivt mod et fælles mål og måske sætter jeres overordnede en præmie på højkant til den der opnår de bedste resultater.

Kost bootcamp

Kost bootcampen er for dig, der mangler inspiration til at komme i gang med en sundere livstil, hvor træning og kost går hånd i hånd.

Forløbet er opdelt i en træningsdel og en teoridel.

Træningsdelen er en kombination af puls – og styrketræning, mens teoridelen fokuserer på at give dig redskaberne til at blive din egen kostvejleder og leve et liv uden kalorietælling.

Open Air bootcamp

Udfordrende, sjov og alternativ træning i det fri. Her mødes bootcamp-gruppen og træner sammen udendørs mod et specifikt mål, som aftales på forhånd.