4 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE FITNESS STUDIET!

ET MEDLEMSKAB – ADGANG TIL TRE CENTRE!

Fitness Studiet og Cross Studiet er Randers’ hyggeligste og mest kvalitetsbevidste fitness- og crossfitcentre. Her er plads til alle, hvad end du ønsker at tabe dig, blive stærkere, gå på hold, dyrke konditionstræning eller blot finde glæden ved træning.

Vi ønsker at skabe de ideelle rammer for at du kan opnå optimale resultater. Derudover tilbyder vi lækre cafeområder i alle vores centre, så du kan socialisere med de andre medlemmer og udveksle erfaringer og historier over en kop kaffe.

Ud over Fitness Studiet Østergrave, Fitness Studiet Vestergrave og Fitness Studiet Haraldsvej, tilbyder vi også crossfit-træning i Cross Studiet på Udbyhøjvej 113, 8930. Du får altså adgang til tre centre med masser af frie vægte og maskiner samt et hav af forskellige hold, herunder crossfit –  i ét og samme medlemskab til bare 269,- pr. måned.

TRÆN ALENE, PÅ HOLD ELLER MED EN PERSONLIG TRÆNER

Hos os kan du træne alene, sammen med én af vores personlige trænere eller gå på opdagelse i de mange former for holdtræning, vi tilbyder. Vi har samlet et energisk team af dygtige og højtuddannede instruktører, som står klar til at hjælpe dig med at nå dine mål – hvad end det er at løbe et marathon, tabe dig, få større muskler, blive klar til stranden eller skabe mere energi og overskud i en travl hverdag.

Som medlem får du selvfølgelig fri adgang til vores brede vifte af holdtimer og fremragende træningsfaciliteter, så du bevarer motivationen og træningsglæden.

Vi forsøger hele tiden at udvikle og forny vores holdplan. Vi gør meget ud af at skele til det store udland for at se, hvad der rører på sig i branchen. Det gør vi for at sikre, at der hele tiden er nye tiltag på planen, så træningen forbliver sjov og udfordrende. Har du input til vores holdplan, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@fitness-studiet.dk – vi er altid lydhør over for nye forslag.

EN DEL AF FAMILIEN

Vi lægger os i selen for at levere høj kvalitet på alle træningsområder og ikke mindst den dertilhørende service forbundet med at træne i et kvalitetsbevidst fitnesscenter. Vi garanterer dig, at du hos os ikke blot er et medlemsnummer, der kommer og går – vi vil nemlig gerne have, at du bliver en del af vores store trænings-familie!

Vores vigtigste mission er kort og godt at give en god personlig oplevelse og skabe rammerne for dine resultater ved at dele ud af den viden, som vi har opbygget via mange års praktisk erfaring og løbende uddannelse.

BYENS BEDSTE MASKINER OG UDSTYR

Vi ønsker at give vores medlemmer de bedste vilkår for optimal træning, hvorfor begge vores centre er fyldt med udstyr af højeste kvalitet fra blandt andet Life Fitness og Hammer Strength. Vi har masser af frie vægte og stænger, konditionsmaskiner og styrketræningsmaskiner.

I Fitness Studiet Østergrave har vi et stort og lækkert funktionelt område med kunstigt græs, hvor du kan skubbe prowler, lave intervaltræning, squatte, dødløfte og meget mere. Vi har store, lækre og lyse lokaler, som, sammen med udstyret, danner en fantastisk ramme for din træning. Derudover har vi en omfattende holdplan, som du finder her.

Fitness Studiet Haraldsvej tilbyder ud over holdtræning også cirkeltræning og behandling i form af massage, manuel terapi og lignende (læs mere her). Vi har et særskilt funktionelt område, som vi hele tiden udvikler på. Her afholdes Bootcamps, men du kan også træne her på egen hånd.

Cross Studiet er det nyeste skud på Fitness Studiets familiestamme. Cross Studiet er et crossfitcenter med alt, hvad der hører til: Masser af gulvplads, barer til kropsvægtstræning, vægtstænger, bumper plates og en rå, men familiær stemning, hvor medlemmerne presser hinanden til at yde det maksimale, når dagens WOD kører eller når de træner i open gym. Du finder en komplet holdplan for Cross Studiet her.