FITNESS STUDIET – HARALDSVEJ

BYENS BEDSTE OG MEST ALSIDIGE FACILITETER

Stort og lyst

Fitness Studiet på Haraldsvej er et center for hele familien med 1200 kvadratmeter og masser af gratis parkeringspladser lige ved døren.

Centeret har et stort træningsområde med kvalitets udstyr, cardio, vægte og maskiner fra Life Fitness, et stort cirkeltræningsområde, en dejlig stor holdsal, en bikesal samt en tredje sal med plads til crossfit, bootcamps og meget andet sjovt og anderledes træning. Vi har store vinduespartier, som giver et lækkert lyst træningsområde.

Behandling

I centeret har vi ligeledes et behandlerlokale, hvor der tilbydes massage og flere forskellige former for behandlingstyper. Læs mere om dette under fanen Behandling.

Plads til de mindste

Vi har også et hyggeligt børnerum med  en masse forskellig underholdning i form af blandt andet PlayStation, film, legetøj og tegneredskaber. Der er også en mobil kravlegård til de mindste. Dine børn er meget velkomne til at opholde sig i børnerummet, mens du træner. Tjek venligst i centeret hvorvidt og hvornår, der er en receptionist tilstede, som kan se efter dit barn.

I centrets store omklædningsrum er der fri adgang til sauna og bad. Samtidig har du mulighed for at låse dit tøj og værdigenstande inde (medbring selv hængelås).

Gratis parkering

Er du bil, har du ingen grund til bekymring. Vi har mere end 10 gratis P-pladser tilknyttet centret på Haraldsvej, så du er næsten altid sikret en plads.