FITNESS STUDIET – ØSTERGRAVE

BYENS BEDSTE OG MEST ALSIDIGE FACILITETER

Tre etager med træningsglæde

Fitness Studiet i Østergrave er placeret i hjertet af Randers midtby lige ved busterminalen og er 1500 kvadratmeter.

I stueetagen bliver du mødt af et hyggeligt loungeområde med sofagrupper og mulighed for at slappe af og spise medbragt mad før eller efter din træning. Her serveres gratis morgenmad til alle medlemmer i hverdagene mellem klokken 08.00-10.00. Der er også frisk kaffe på kanden fra 8.00 til klokken 16.00.

Det er også i stueetagen, du finder vores store holdsal samt et stort funktionelt træningsområde med blandt andet TRX, prowler, kettlebells og udstyr til squat og dødløft. Her er der også crosstrainere og stairmasters.

1. sal med udsigt

På 1. salen finder du et stort udvalg af kredsløbsmaskiner som løbebånd, crosstrainere, romaskiner samt cykler, som kan benyttes med den skønneste udsigt over Gudenåen. Derudover finder du et stort udvalg af kvalitetsudstyr, vægte og maskiner fra Hammer Strength og Life Fitness. Vi har ligeledes et rum beregnet til udstrækning og mavetræning.

Klæd om i kælderen

Kælderen rummer vores store omklædningsrum med fri adgang til badefaciliteter for alle medlemmer. Du bedes selv medbringe en hængelås til skabene. Disse kan købes i receptionen til 30 kroner. I kælderen ligger også vores old school træningslokale kaldet “Gun City”.

I Fitness Studiet Østergrave tilbyder vi blandt andet følgende ydelser: