Personlig træning – Resultater: Sara

Sara har modtaget personlig træning i Randers med Karina Christiansen, som er personlig træner hos os i Fitness Studiet. På bare 20 uger har hun tabt sig 10,8 kilo (det svarer til et fald i fedtprocent på 8,7 % ifølge InBody-scanninger) og samtidig øget sin muskelmasse. Hun har sammenlagt smidt 51 cm fordelt på hele kroppen 💪🏼

Karina om Saras personlige trænings-forløb i Fitness Studiet Randers

Jeg har arbejdet sammen med Sara i 20 uger. Her ser I hendes flotte transformation og resultat. Saras mål var at tabe sig 10 kilo og, som I kan læse ovenover, lykkedes det til fulde.
Undervejs har vi arbejdet meget med ændring af vanemønstre og prioriteringer generelt i livet. Sara havde sat en deadline for at nå sit mål her til i starten af 2017, og nu står Sara med dette mål vinget af i en sundere og gladere krop. Jeg er så stolt af hende.
Sara har kæmpet en brav kamp og har udviklet sig så meget løbende; specielt fra omkring november har hun virkelig sparket røv! Hun har tilmed lært hendes nye krop at kende rigtig godt, hvad den tåler, men også det modsatte.
Her mod enden af forløbet er Saras styrke i træningsøvelserne endvidere også eksploderet og selvtilliden blomstrer nu endnu mere. Hvor er det dejligt at være vidne til! Tak for dansen, Sara😄
personlig træning, fitness studiet

Personlig træning i Randers

Får du blod på tanden eller bliver du nysgerrig på, om personlig træning er noget for dig, så kontakt os på kontakt@fitness-studiet.dk og få en uforpligtende samtale med Karina eller en af vores andre trænere. De vil helt sikkert kunne hjælpe dig med at nå dine mål og/eller besvare dine spørgsmål.

Leave a Comment