Resultater: “Dorthe”

Dorthe fortæller her om hendes 12 ugers forløb hos Søren Greve, personlig træner i Fitness Studiet. Dorthe har valgt at være anonym.

Mit Forløb hos Personlig Træner Søren Greve i Fitness Studiet

Jeg startede for 12 uger siden forløb hos personlig træner Søren Greve. Da vi startede, havde jeg ikke lavet motion  i mange år og havde fra start nogle krav til mit forløb: Jeg ville ikke sulte, jeg ville ikke presses, så jeg kom alt for langt ud, og jeg ville ikke råbes af.

Jeg skulle træne fire gange om ugen, hvor to af dagene var med Søren og varede cirka 60 minutter. Derudover skulle jeg lave konditionstræning 2-3 gange om ugen.

Hvordan har kosten været?

Kosten har været nem og overskuelig, og det bedste var, at der var en kostplan til, hvis man skulle i byen om aftenen.

Hvordan har træningen været?

Træningsprogrammet er løbende blevet ændret, justeret og tilpasset. Det var meget hård at starte op efter så mange års pause. Muskelsmerterne blev for meget for mig på et tidspunkt og efter en snak med Søren, blev der lagt lidt flere hviledage ind og motivationen kom tilbage.

Det bedste er, at det har forgået stille og roligt med plads til snak om, hvad der for tiden er svært og hårdt. Brug af billeder var grænseoverskridende, men hold da op, hvor det har en motiverende effekt.

Søren har været støttende, motiverende, anerkendende og til at snakke med, hvilket er meget vigtig for mig. Jeg er super glad for den styrke og holdning, samt et vægttab på over 10 kg, jeg har fået.

collage_dorthe_foer_efter

Søren har på intet tidspunkt vist, at han var skuffet over mig, selv om jeg var “faldet i”, men har fået mig til at komme videre.

Jeg mangler stadig nogle kilo, men det ser bare så meget bedre ud, og jeg er klar til at kæmpe videre.

Med venlig hilsen

“Dorthe” (anonym)

Giver ovenstående dig blod på tanden?

Så kontakt os på kontakt@fitness-studiet.dk og få en uforpligtende samtale med Søren eller en af vores andre trænere. De vil helt sikkert kunne hjælpe dig med at nå dine mål.

Leave a Comment