Resultater – Gittes slankehold: Isabella

Isabella har de seneste otte uger været en del af Gittes slankehold for kvinder. På den tid har tabt 5.4 kg og 27 cm fordelt på hele kroppen. Her er hendes historie og oplevelser fra forløbet.

Fantastisk, effektivt og motiverende

Jeg har de seneste otte uger været en del af Gittes slankehold for kvinder. Gitte er en fantastisk kvinde som engagerer sig i sine deltagere, og som har en dyb faglig viden om alt, hvad der sker i kvindekroppen set i lyset af hormonpåvirkninger samt forskellige skavanker og sygdomme.

Vi har mødtes to gange om ugen til fællestræning, hvor vi har givet den gas sammen og fået snakket ud om ugens problemstillinger samt fristelser. Til hver træning har Gitte taget højde for vores individuelle skavanker, og vi har på den måde kunnet træne sammen som et team trods forskellige træningsniveauer.

Vi har ud over træningen modtaget 30 minutters undervisning om forskellige næringsstoffer samt disses påvirkning af kroppen, hvilket har skabt et solidt fundament for forståelsen af kostens sammensætning.

Gitte har været en kæmpe motivation og støtte gennem hele forløbet, og har altid stået klar, hvis man havde brug for hjælp.

De otte uger har været hårde, men fantastiske! At vi kun er et rent kvindehold gør også, at der bliver luftet problemstillinger og tanker, som måske ikke var blevet snakket om, hvis der også havde været mænd på holdet. Dette skaber en fantastisk stemning og gejst, som vi sammen er kommet langt med.

Jeg er personligt blevet mere bevidst om kostens og træningens sammensætning og er, efter disse otte uger, blevet en helt ny person, som sprudler af energi og selvtillid.

Alt dette kan jeg takke fantastiske Gitte for 👏🏻

isabella-front

isabella-ryg

isabella-side

Vil du have en plads på Gittes slankehold for kvinder, når det starter igen? Så kontakt os på kontakt@fitness-studiet.dk eller kig forbi her og læs mere.

Leave a Comment